ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ "АЗИЛЬ"

Середа, 15.05.2024, 08:38

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Листопад » 20 » МЕР ЛЬВОВА ПРОСИТЬ ДОПОМОГИ В СБУ
13:38
МЕР ЛЬВОВА ПРОСИТЬ ДОПОМОГИ В СБУ


Мер Львова Андрій Садовий звернувся до начальника СБУ у Львівській області з проханням припинити діяльність на території міста так званої «секти Догнала», повідомляє «Укрінформ».

«Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до керівника обласного управління СБУ з проханням припинити діяльність на території міста так званої секти Догнала (Української Правовірної Греко-Католицької Церкви)», - розповіла прес-секретар Садового Христина Проць.


За її словами, до міськради і мера надходять численні звернення жителів міста з проханнями про надання можливості безперешкодного пересування по вулицях міста і вільного доступу до Гарнизонного храму апостолів Петра і Павла. Починаючи з червня цього року, щотижня під його стінами з 10-ї ранку відбуваються молитовні маніфестації з ходою по проспекту Свободи.


Сектанти закидали міськраду заявками на проведення масових заходів від громадських організацій та окремих фізичних осіб, із змісту яких неможливо встановити характер цих заходів. Під час останніх однак лунають заклики щодо надання УПГКЦ можливості користування Гарнізонним храмом.

Раніше Львівський апеляційний адміністративний суд виніс постанову про скасування запису про реєстрацію громадської організації «Об'єднання віруючих Української Правовірної Греко-Католицької Церкви».

Крім того, окружний адміністративний суд два роки тому заборонив в'їзд на територію України її лідеру - громадянину Чеської Республіки Антоніну Догналу. Підставою такого рішення було вчинення останнім нападу на жінку та опір працівникам міліції.


«З метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення та захисту прав і свобод інших людей були подані позови про обмеження права на проведення масових заходів сектантами в порядку ст.39 Конституції України.


Окружний адмінсуд виніс рішення про заборону проведення масових заходів усім гілкам секти, які маскуються під громадські організації. Однак вони продовжують закидати міськраду заявками. Цим і зумовлене звернення мера у Службу безпеки України», - наголошується у повідомленні.

За підрахунками Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ Ігоря (Возняка), секта Догнала налічує близько 1 тис. чоловік, але на різні зібрання спеціально підвозять людей, щоб продемонструвати масовість.

 

Переглядів: 891 | Додав: АЗИЛЬ | Теги: релігія Львів, Садовий, СБУ, секта догнала УПГКЦ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 StevenStela  
0
спасибо так значительно за ваш сайт помогает много. Посетите также мою страничку

http://gordaloy.ru/user/Seymour20B/ открытие счета в зарубежном банке налоговая

gg=+

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Форма входу

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Друзі сайту

//antisekta.ucoz.com/index/0-2

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0