ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ "АЗИЛЬ"

Четвер, 16.05.2024, 03:50

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Серпень » 4 » ЖАХЛИВЕ ВБИВСТВО СПРАВА РУК РЕЛІГІЙНОГО СЕКТАНТА
20:43
ЖАХЛИВЕ ВБИВСТВО СПРАВА РУК РЕЛІГІЙНОГО СЕКТАНТА


На початку липня у Києві відбулося жахливе  подвійне вбивство, зроблене на релігійному ґрунті. У ході розслідування воно обростає новими резонансними подробицями. Головною  версією злодіяння правоохоронні органі вважають релігійний вплив.  Дотепер слідство   до кінця не з'ясувало  чи то  було  діяльністю релігійної секти або особисте релігійне божевілля.

Як розповідають свідки, тієї вночі нелюдські лементи, що лунали в одній із квартир на 10-м поверсі багатоповерхівки, перелякали до смерті весь будинок. Самотні перехожі на вулиці з жахом пробігали повз.

Про побачене у квартирі міліціонерам навіть  розповідати страшно. Вони непритомніли, коли довелося ретельно оглядати місце події. По розповідях понятого Миколи Мозката, дві жінки лежали на ліжку, трималися за руки. З них були зняті скальпи й виколоті очі. Уся квартира плавала в крові, на стінах, стелі, підлозі були намальовані хрести, якісь написи.

За твердженням Станіслава Свириденка, керівника слідчого відділу Оболоньського  райуправління МВС основна версія, нічим не мотивоване убивство, зроблене на релігійному ґрунті.

 Схопленого на місті злочину вбивцю, міліціонерам довелося силою відтягувати від жертв. Владимир не розумів, що він зробив.. Він вбив свою рідну сестру Ірину й цивільну дружину Наталю.

 уже перебуваючи в під'їзді, закований у наручники, продовжував «проповідувати».


Як пояснює правник  Іван Боднарук,  здебільшого канони сектантства є досить простими. Якщо проповідник бачить, що рідні і близькі не підтримують члена секти, не розділяють із ним погляди, нав'язані проповідником, то сектант не повинен спілкуватися з рідними та близькими. Іван Боднарук констатує, що через так званий релігійний вплив в Україні все частіше фіксують жорстокі  убивства.

В списку  створених злочинів - різноманітні релігійні , або зв’язані з ними  громадські організації,  благодійні фонди, центри медитацій та інші

Слідство триває.

Стан здоров’я  на даний момент Володимира, його психічні відхилення не дозволяють йому надати об'єктивні пояснення.

http://hronika.info/kriminal/.392-shok-v-kieve-mogut-deystvovat-sumasshedshie-i-opasnye-sektanty-odin-iz-nih-s-zheny-i-sestry-snyal-skalpy-i-vykolol-im-glaza.html

 

Переглядів: 358 | Додав: АЗИЛЬ | Теги: секта релігія вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Форма входу

Календар

«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

//antisekta.ucoz.com/index/0-2

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0