ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ "АЗИЛЬ"

Середа, 15.05.2024, 09:26

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Блог | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Лютий » 20 » У ТЕНЕТАХ БІБЛІЙНОГО МАСОНСТВА - МОРМОНИ, СВІДКИ ЄГОВИ
23:17
У ТЕНЕТАХ БІБЛІЙНОГО МАСОНСТВА - МОРМОНИ, СВІДКИ ЄГОВИ


Багато християн сприймають тоталітарні секти, таки як мормони або свідки Ієгови за релігійні об'єднання, з якими можна й потрібно обговорювати питання християнського навчання.
Насправді ці утворення не мають ніякого відношення до релігії.
Вони створені масонськими таємними структурами для боротьби з Християнською Церквою.
Привожу деякі матеріали, що стосуються цих найбільш розповсюджених тоталітарних сект.
Джозеф Сміт (1805-1844) - засновник церкви мормонів, був членом «Mount Moriah» - масонської ложі в Палтмирі, штат Нью-Йорк. Головне джерело віровчення мормонів, «Книга Мормонів», містить «таємні знання», окультне вчення, що присутнє в масонських ритуалах . Таємні обряди мормонів копіюють масонський церемоніал.. Подібно «вільним мулярам», мормони претендують на володіння найдавнішими ритуалами храму Соломона. Вони стверджують, що всі інші послідовники їх перекручують та фальсифікують.
Зв'язок з масонством також підтвердив д-р Рід Дурхам -Молодший екс-президент мормонської спілки у своїй промові 20-го квітня 1974 го року: «Нас шокує подібність історії виявлення золотих плиток Джозефом Смітом і масонською легендою про Єноха.
Навіть неозброєним оком можна побачити ідентичність масонських і мормонських храмових церемоній, масонські знаки в мормонських храмах: квадрат, компас, косинець, астрологічні символи, всевидюче око окультистів,перевернена п'ятикутна зірка - символ сатанізму.
Безперечним фактом є те, що Джозеф Сміт одержав первісне одкровення про золоті плитки після того, як його брат Хайрум одержав третій масонський ступінь. Сам Джозеф Сміт приєднався до масонів в 1842 році. В.В. Фелпс, Брайям Янг, Герберт Кімбал і інші керівники мормонів також були масонами.
Так що ж таке мормонізм? Представлені докази виключають можливість, що він має щось загальне із християнством. Найкраще мормонізм кваліфікувати як суміш культу з окультизмом. Він є культом, через нетрадиційні вірування та фанатизм відданості ідолу - Джозефу Сміту. Окультизмом через свої язичницькі, езотеричні вчення і таїнства.
У бажанні «відродити істину» Джозеф Сміт змішав християнство з масонством. Додавши власні зміни, він отримав мутанта - так зване «відновлене християнство» (до речи, подібне зробив ще один «культовий пророк», творець «Живого потоку» китаєць Уїтнес Ли).
Різні ритуали і церемонії в мормонському храмі показують на безпосередній зв'язок з окультизмом у такій діяльності, як хрещення мертвих, небесний шлюб, обмивання, носіння магічної білизни з масонськими знаками, таємні знаки і паролі, пісні, носіння фартухів люцифера з листів фігового дерева та інше..
Мормони, масони, усілякі «свідки бога», християнські науки, варіанти «відновленого християнства» і т.п. небезпечні тим, що підлаштовуються під християнство. Тому й не дивно, коли їхній керманич намагається приймати вигляд Ангола світла (2 Кор. 11:14-15). Тому Писання й попереджує нас, що й служителі його приймають вигляд служителів правди. Але кінець їх буде по їхніх справах.

"Свідки Єгови"

Сучасна історія доводить, що фундатори - перші два президенти Спілки Вартової Башти Рассел і Рутерфорд були масонами. Засновник Ч.Т. Рассел використовував масонські символи хрест у короні, крилате сонце, вежа міцності та піраміду.
«Чарльз Рассел теж був масоном. На початках, перші зібрання так званих свідків Ієгови в США проходили в масонських храмах. Рассел не тільки належав до однієї з масонських лож, але у своїх храмових мовах він проводив паралелі між
масонами й заснованим культом." (Павлюк Петро. Таємна архітектура).
Вище керівництво свідків у Бруклине (США) є закритою від сторонніх таємною спілкою. Сама будівля суворо охороняється, працівники працюють у режимі розвідувального центру.
Із усіх існуючих перекладів Біблії, зроблених з мови оригіналу, тільки видання Сторожової Вежі й Трэкт Сэйсай-Ети заперечують те, що Ісус Христос є Бог.""
""Ґрунтуючись на Біблії, X. Пасат у своїй брошурі «Короткий нарис про масонів» пише наступне:
«Масонство має містичне, окультне й спіритичне підґрунтя. Виходячи зі Священного Писання, я прагну попередити всіх послідовників Ісуса Христа: якщо християнин стає масоном, він втрачає основу Слова Божого від Ісуса Христа, свого Добродія, тобто залишає джерело живої води, висікаючи собі «водойми розбиті, які не можуть утримувати воду» (Иер. 2:13). Місце послідовника Ісуса Христа - Церква Божа, а не покрите мороком таємне суспільство» . Сотні новоявлених лжемесій спонсоруються масонами з однієї метою: підготувати світове співтовариство до прийняття нової релігії антихриста.
Власне масонство - не учення, це - політика. Зовсім не обов'язково, що б секта проповідувала деякі догмати з масонської філософії. Головне, що б ця секта боролася із християнством - лютим ворогом масонів.
Мені зараз важко сказати якими мотивами керувалися засновники секти " Сторожової вежі" на початку своєї діяльності. Однак, згодом ця секта перетворилася в знаряддя боротьби з християнством, маючи для цього необмежені кошти.
Антихристиянське вчення (аріянська єресь), яке розповсюджує ця організація, структура секти, що копіює масонський орден, змушують припускати більш глибокий зв'язок між цими організаціями.

Автор: О.Добронравов

Переглядів: 832 | Додав: АЗИЛЬ | Теги: Тернопіль масони мормони свідки єго | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Не масон.  
0
Автор, в тебе паранойя на масонів.
Римлян 8:31 тебе не особливо тішить.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Форма входу

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Друзі сайту

//antisekta.ucoz.com/index/0-2

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0